Verdens Sidste Idé synger for Ukraine

Når Verdens sidste ide spiller deres koncert på Studenterhus Odense lørdag d. 5. marts, vil alt billetindtægt blive doneret, for at hjælpe Ukraine. Donationen sker gennem Røde Kors.

Den russiske invasion af Ukraine har resulteret i store og fatale ødelæggelser i og mod Ukraine og befolkningen. De har derfor STORT brug for hjælp. For at hjælpe Ukraine, doneres al billetindtægt, så vi kan vise, at vi står sammen med Ukraine, gennem alt. Vi vil og må gøre vores absolut bedste for at hjælpe og støtte dem. Vi må hjælpe dem gennem krigens ødelæggelser. 

Derfor er  Studenterhus Odense gået sammen med andre kulturelle institutioner og organisationer i Danmark, i et samarbejde kaldet ‘Koncerter for Ukraine’.
Her vil flere forskellige artister/bands spiller for Ukraine. 

Alle koncerterne er for frihed og fred og bliver sponsoreret af bl.a. Røde kors, Folkekirkens Nødhjælp, og STEP, der alle er med til at muliggøre donationerne. 

Verdens Sidste Idé:

Et sted mellem folk, indie og forfriskende pop/rock er Verdens Sidste Idé i færd med at etablere sig på den dansksprogede scene, hvor bandet skiller sig ud med trompet som en central del af lydbilledet. Det aarhusianske orkester er nu aktuelle med deres andet album, Strå

På scenen vækker Verdens Sidste Idé begejstring og spejlede bl.a. over fire den kriseramte verden i trængt parforhold.

Bandet består af  Asbjørn Hvelplund (guitar/sang), Dennis Ahlgren (el-guitar), Andreas Skamby (trommer), Scott Westh (trompet), Marianne Lewandowski (slagtøj/kor), Mathias Gregersen (bas) og Andreas Brinck (keys)

Lad os stå sammen for Ukraine. 

Kom og være med til en fantastisk aften, når Verdens Sidste Ide, spiller #KONCERTERFORUKRAINE, og alle der kommer er automatisk med til at gøre en fantastisk forskel.
Køb dine billetter her: www.place2book.com/da/sw2/sales/t1u3hfpi0r

Du kan også læse mere om samarbejdet er: https://koncerterforukraine.dk/