Spoken Word Festival søger en festivalkoordinator med flair for kommunikation og eventafvikling. Er det dig?

Spoken Word Festival er en årligt tilbagevendende festival for mundtlig og skriftlig litteratur, som foregår i hjertet af Odense med udspring fra Studenterhus Odense.

Fra den 17. til 27. august 2022 præsenterer SPOKEN22 35-50 programlagte events, der spænder fra koncerter, litterære samtaler, artist talks, historiefortælling, foredrag til crossover-arrangementer. Derudover præsenterer vi løbende gennem året enkeltstående spoken word- og litteraturarrangementer og som noget nyt samarbejder vi i år med Trekantområdets Festuge om en nordisk fortællefestival fra den 28. august til 3. september 2022.

Vi søger en kollega med opstart fra senest 1. maj 2022 til at varetage følgende opgaver:

  • Planlægning og koordinering af festival arrangementer
  • Ansvarlig for afvikling af arrangementer herunder frivilligkoordinering og produktionsplanlægning
  • Bistå festivalleder med ad hoc opgaver herunder kommunikation og tekstarbejde
  • Markedsføring via hjemmeside og sociale medier samt distribution af flyers og plakater
  • Planlægning af, og fundraising til, kommende festivaler
  • Bidrage til konceptudvikling og booking

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse eller er i gang med en. Har du erfaring med og/eller skabt gode resultater inden for arbejdsområderne, og har du lyst til festival- og eventafvikling er det selvfølgelig et plus. Det vigtigste er dog, at du er en ildsjæl, som brænder for jobbet. Du er holdspiller, der kan arbejde selvstændigt i et levende hus.

Til gengæld kan vi tilbyde et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og højt humør. Du kommer til at indgå i et lille engageret og erfarent team, som sammen løfter i flok for at bidrage til at skabe Spoken Word Festival. Du bliver del af en dejlig arbejdsplads, hvor vi indgår i tæt samarbejde med vores kollegaer på Studenterhus Odense. 

Stillingen er på 15-20 timer pr.  uge med fleksible arbejdstider efter aftale. Stillingen er tidsbegrænset til 1. december 2022 med mulighed for forlængelse. 

Send en motiveret ansøgning, CV og relevante bilag til mette@studenterhus.dk senest den 31. marts 2022. Vi forventer at afholde samtaler i begyndelsen af april.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Festivalleder Betina Følleslev på mobil: 28810722

Du kan læse mere om os på www.spoken.dk og www.studenterhus.dk